SLIDER

Sakitnya Hati Apabila Mencintai Orang Yang Telah Dimiliki...Adakah Aku Bertepuk Sebelah Tangan


Assalamualaikum...

Sy N..dari utara..usia awal 40an..dan belum berkahwin..mungkin belum sampai jodoh..

Awal thn 2017 sy ada bkenalan dgn seorg lelaki...awal 30an..pkenalan di wechat membawa kbahagiaan pd sy..bermula sbg kakak dan adik..akhirnya sy terpaut pd sikapnya..terus terang dia seorg yg xde rupa..tp hati dia baik..

Setiap hari kami sentiasa berhubung..indah dunia sy..adanya perhatian dari seorg lelaki...setiap ms dia ada dgn sy..wpun hanya dihujung talian..kami xpernah berjumpa...sbb dia di selatan..

1 hari tergerak hati utk stalk fb dia..ternyata dia adalah suami org...dan disisinya seorg wanita yg cantik..dan anak2 yg comel...hancur hati sy kala itu...sy ingatkan dia bujang...sy screenshot fb dia..sy send kat dia..akhirnya dia mengaku..dia suami org..namun dia x bahagia..isteri dia x melayan dia..dan biarkan dia sepi..x hormat pada dia sbg suami..x hormat pada ibu bapa dia sbg mertua..prkahwinan mreka sudah masuk 8thn..isterinya hanya tumpu pada rumahtangga dan anak2 sj..

Kami merancang utk membina singgahsana bersama...dan sy sanggup ikut dia ke tempat dia..menjaga org tuanya dan anak2 nya...dan sy nyatakan seandainya kami berkawin..sy mau anak2 dia dgn sy..sy mampu jadi isteri dan ibu yg baik demi rumahtangga kami yg bakal dibina...

Ckup 3 bulan hubungan kami..sy diberitahu..hbgn kami telah diketahui oleh isterinya..ini kerana isteri dia jumpa gambar sy dlm phone dia..sy menyatakan sy ingin truskan hbgn kami..wpun hanya di telefon..sy xnak berpisah dgn dia..namun dia menegaskan dia memilih isteri dia dr sy...hancur hati sy...namun sy x putus asa..sy tetap menghantat text...tetap berkasih syg sperti selalu..namun balasan dr dia ternyata sinis..sy tau pasti isteri dia yg balas..lama2 segala talian utk menghubungi dia di block..sy try hubungi dia..namun hampa..

Semasa bday dia..sy masakkan sedap2..sgala kesukaan dia..sy post di wechat..sy tau dia akan tgk..tp xde 1 blasan pun dr dia..hari raya sy post baju yg sama warna..seperti yg dia rancang bersama isteri dia..namun bila tiba waktunya sy tgk mereka pakai baju kaler lain..bila birthday anak dia..sy wish bagaikan itu anak sy...sy msk sdap2...tp bila sy stalk fb dia n bini dia..ternyata mereka celebrate di restoran mewah..

Baru2 ni sy stalk fb isteri dia..dia buat sesuatu yg istimewa utk isteri dia..hancur hati sy..tp sy tau..sbnrnya dia buat utk sy..dia saja mengaburi isteri dia..sy terus buat ape yg dia buat utk isteri dia..agar sy dpt merasai perasaan yg dirasai oleh isteri dia..sy tahu perkahwinan mereka hanya sekadar hipokrit..mereka hanya skadar menunjuk kebahagiaan..padahal mereka x bahagia pun...

Masuk hari ni hampir 3 bulan dia langsung x menghubungi sy..sy hanya mampu stalk fb dia sj..tp itupun da xde public dr mereka..mungkin mereka tau sy stalk..sbb slama ni pun wife dia xpernah public ape2 di fb..cuma skrg je..sy jadi benci cemburu bila kwn2 mereka memuji kecomelan anak mereka yg mcm jepun dan korea...tp sy tau..ahli syurga mcm sy xperlu rasa cemburu...utk ape menayang rupa utk tatapan umum..

Hari2 sy luahkan perasaan sy di wechat..berharap dia baca segalanya...hati sy hancur dgn ape yg dia buat..sy slalu menyatakan sy sudah ada yg lain..tp sdikitpun xde respon dr dia..selalu sy menyindir isteri dia..pun xde respons dr wife dia..sakit hati sy bila diperlakukan mcm ni..

Tolong jgn kecam sy..sy perlukan kata2 yg boleh buat sy tenang...


Kredit : Fb Kisah Rumah Tangga

Hantarkan luahan kisah anda di sini ==> lamanqaseh/borang

No comments

Responsive Advertisement

RECENT COMMENTS

Contact Form

Name

Email *

Message *

Contact Form

Name

Email *

Message *

Online

Artikel Lain

© LAMAN QASEH • Theme by Maira G.