SLIDER

(Resepi : Video) Resepi Fruits Pastry Cake Yang Simple Tapi Peghhh Sedap

Hiii,

Nampaknya kek yang tengah viral sekarang ialah Fruits Pastry Cake. Tak dinafikan nampak sangat sedap, mantap dan menyelerakan. Petang-petang makan kek dengan minum fresh orange fuhhhlamak rasa macam hilang semua masalah hahaha ... Admin pun teruja sangat nak try buat kek ni.

Banyak versi resepi yang diviralkan. Terpulang masing -masing nak try resepi yang mana berkenan. Al maklumlah, setiap pembuatnya mesti ada tips tips yang tertentu untuk memastikan kek ni sedap dan mavelles kan. Tidak terlepas juga admin, tengah surf internet mencari-cari resepi kek ni, tersangkut dengan resepi perkongsian daripada blog buatoranglapo . Boleh rujuk video dan resepi lengkap dibawah. Nampak macam sangat mudah, pantas, menarik dan yang pasti dah tentu sedap. Apalagi ...jomm try .


video tutorial




Kredit : buatoranglapo

No comments

Responsive Advertisement

RECENT COMMENTS

Contact Form

Name

Email *

Message *

Contact Form

Name

Email *

Message *

Online

Artikel Lain

© LAMAN QASEH • Theme by Maira G.